S.V. Hillegom

Info en inschrijfformulier

Wil jij gaan voetballen, dan is sv Hillegom de club voor jou!

Wij zijn een grote gezellige voetbalvereniging met grote ambities.

Komend seizoen hebben wij 49 jeugd teams(waarvan 5 meisjes teams), 22 senioren teams (waarvan 3 dames en 2 veteranen teams) en een G-team.

Door het grote aantal teams is er altijd een team waar je zo in kunt gaan voetballen, zowel prestatiegericht als op recreatief niveau.
Dit geldt voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar en voor volwassenen!

Bent u wat ouder? Bij s.v. Hillegom voetballen ook veteranen en op zondagmorgen hebben wij een grote trimgroep.
Ook hebben wij een grote zaalvoetbalafdeling. Speelt u liever binnen dan buiten? Dan is zaalvoetbal zeker iets voor u.
s.v. Hillegom staat het hele jaar bol van de activiteiten en dat kunt u allemaal lezen op onze website.

s.v. Hillegom is een zondagclub en valt in de KNVB regio West 1.

De clubkleuren van vv Hillegom zijn:
-          Wit shirt met blauwe accenten
-          Blauwe broek
-          Blauwe kousen met witte omslag

De clubkleding is te verkrijgen via de club en de webshop op onze website.

De contributie wordt per seizoen betaald en de hoogte hier van word bepaald door je leeftijd, zie hiervoor het overzicht verderop op deze web-site.

Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
Dus wanneer je halverwege het seizoen wilt stoppen met voetballen, dient toch voor het gehele seizoen betaald te worden. De contributie dient per automatische incasso betaald te worden. U wordt verzocht bijgaand inschrijf /machtigingsformulier in te vullen en dit in te leveren bij onze ledenadmintratie.

De s.v. Hillegom website kun je raadplegen voor het wedstrijdprogamma, informatie, uitslagen, clubnieuws, afgelastingen, activiteiten en alle andere relevante informatie over onze vereniging.

Alle spelers vanaf de JO12-pupillen moeten een spelerspas hebben. Hiervoor hebben we een pasfoto nodig. (Zie inschrijfformulier)

Geen pas = niet spelen

Het is de taak van de scheidsrechters om voor de wedstrijd in het bijzijn van de begeleiders de passen te controleren. De regel is duidelijk: wie geen pas bij zich heeft, mag niet spelen.

We hopen dat u zo toch al een aardige indruk hebt gekregen s.v. Hilegom en hopen dat u en/of zoon/dochter vele plezierige voetbaljaren mag beleven bij onze vereniging.

Aanmeldingsformulier-voetbal.doc
Brochures & Social Media