S.V. Hillegom

2012-09-23 Poldersport

Op zaterdag 22 september is de handbaljeugd met elkaar een dagje er op uit geweest om actief en sportief met elkaar op te trekken. Niet alleen met de eigen teamgenootjes maar met alle jeugdleden samen. Het is een hele leuke dag geweest, die begon met...
.. een parcours poldersurvival. Dit was zeer intensief maar veroorzaakte ook wel hilarische momenten waarbij niet iedereen het droog hield. Gelukkig scheen de zon regelmatig waarbij het ploeteren door het weiland goed te doen was. Na de lunch is de weg vervolgd naar het binnenzwembad waarbij iedereen nog lekker twee uurtjes kon zwemmen.
Moe maar wel voldaan is iedereen weer in Hillegom teruggebracht. Zondag moesten de meesten weer fit zijn om de sportieve strijd aan te gaan in de competitie. De C2 heeft in ieder geval de vierde wedstrijd op rij gewonnen, wat betekent dat ze nu boven aan in de competitie staan. Met nog maar een paar wedstrijden te gaan voordat het binnenseizoen begint, maken ze een goede kans op de eerste plek. Leuk is ook te melden dat in de zaal het gemengde team begint in de C-klasse. Sinds een aantal jaren is er dus weer zicht op een jongensteam.
Hiervoor zijn er nog wel wat nieuwe leden nodig. Iedereen die het leuk vindt, kan op woensdagavond mee komen trainen.

Brochures & Social Media