S.V. Hillegom

2013-11-29 Sinterklaasfeest

De sinterklaasavond op 29 November voor de jeugdleden van de afdeling handbal van s.v. Hillegom kon je wel geslaagd noemen.

Hoor de wind waait door de bomen. Daar kon je afgelopen vrijdagavond wel aan denken. Het was een gure en koude avond maar toch stond er begin van de avond een fotospeurtocht door Hillegom in de planning welke met veel plezier en soms een beetje tegenzin werd gelopen. Onderweg werden er vragen gesteld waar iedereen toch wel enthousiast op antwoordde. Terug in de kantine stond het goed verzorgde eten, patat, frikadellen en kroketten, klaar om genuttigd te worden. Na het eten werden de pakjes uitgepakt en stond er bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Blijkbaar had de verkenningspiet zijn werk niet heel goed gedaan want Sinterklaas en zijn drie pieten kwamen het clubgebouw in met een bouwhelm op hun hoofd. Sinterklaas had voor deze gelegenheid zelfs zijn regenlaarzen aan. Het was immers een jaar geleden dat Sinterklaas de afdeling handbal bezocht en toen was het sportpark nog niet opgeknapt. Sinterklaas en zijn pieten hun mond viel open toen ze het complex betraden. Het snoepgoed vloog door de lucht. Sinterklaas wist over iedereen wat te vertellen en zei dat de afdeling handbal vooral zo door moest gaan. De speurtocht was gewonnen door de meisjes C2 en kregen van Sinterklaas een grote Sinterklaas van chocolade. De poedelprijs was door de allerkleinste van de vereniging, meisjes D2 en kregen een netje met chocolade euro’s. Daarna was het de hoogste tijd voor de goed heiligman en zijn pieten om er weer vandoor te gaan om nog meer kinderen te bezoeken. We hopen dat Sinterklaas volgend jaar ons ook weer zal bezoeken.

Brochures & Social Media