S.V. Hillegom

JO12 t/m JO15 jeugdtoernooi - zaterdag 13 mei 2017

Beste voetbalvrienden,

Na het succes van dit seizoen, met dank aan alle deelnemende verenigingen en fantastisch weer, gaan wij voor de 4de keer als S.V. Hillegom ons JO12-15 toernooi houden!!

Om hieraan mee te kunnen doen willen wij jullie vragen het aanmeldformulier in te vullen en ons toe te sturen, waarna wij zullen bevestigen of de genoemde teams definitief zijn opgenomen in ons toernooischema. Om het toernooi tot een succes te maken hebben wij jullie nodig.

Wij vragen geen borg maar zouden het zeer op prijs stellen als jullie ons een bericht willen sturen met daarin:
- Het aanmeldformulier.
De belofte dat jullie komen, of er alles aan zullen doen om voor vervanging te zorgen.
Een emailadres en telefoonnummer van de leider(s).-En de contactgegevens van de coördinator van de vereniging.

De JO12 en JO13 teams zullen in de ochtend spelen, gevolgd door de JO14 en JO15 teams in de middag.

Belangrijke kenmerken van het toernooi:
-  Wedstrijden duren 20 minuten.
-  Per poule zijn 5 gelijkwaardige teams.
-  JO12 en JO13 toernooi duurt van ongeveer 09.00u. tot 13.00u.
-  JO14 en JO15 toernooi duurt van ongeveer 14.00u. tot 18.00u.

-  Definitief programma zal in het boekje komen te staan
-  Iedere poule heeft zijn eigen veld.
-  Kleedkamers en douchegelegenheid beschikbaar.
-  Deelname is gratis.
-  Alle teams gaan met een prijs naar huis, prijsuitreiking direct na de laatste wedstrijd.
-  Hotdogs/BBQ, koffie, thee en frisdranken zijn aanwezig.

Voor vragen en/of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Joost Smit of Erik van Vuren, van de toernooicommissie van s.v. Hillegom, jeugdtoernooien@svhillegom.nl

Met vriendelijke groet, Toernooicommissie s.v. Hillegom.

Inschrijfformulier sv Hillegom 2017.xlsx
Brochures & Social Media