• In 2020 is het 100 jaar geleden dat er in Hillegom een voetbalclub werd opgericht. Er wordt in Hillegom dus al een eeuw in clubverband gevoetbald en deze belangrijke gebeurtenis zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Diverse activiteiten worden opgefrist en krijgen een link naar het jubileum en er wordt een boek over 100 jaar Voetbal in Hillegom geschreven.
    Het wordt niet zomaar een boek. Het wordt een boek van meer dan 200 pagina's met de complete geschiedenis van de vier verenigingen (vv Hillegom, sv Concordia, SIZO en Hillinen) aangevuld met interviews en leuke verhalen.
    Voor dit boek zijn wij op zoek naar foto's en vooral oude foto's. Het mogen teamfoto's zijn, maar ook actiefoto's en foto's van een enkele of paar spelers. Foto's van accommodaties, activiteiten, kampioenschappen etc. kunnen wij ook gebruiken. Ook  aanplakbiljetten, advertenties en clubblaadjes zijn welkom.
    Pak de oude foto-albums en schoenendozen met foto's uit de kast en kijk eens of er iets bijzit waarvan u denkt dat het misschien wel in het jubileumboek thuishoort.
    En heeft u iets? Laat het ons weten. Wij willen de foto's e.d. digitaliseren en als ze bij een verhaal passen dan ook publiceren.
    Geef in een e-mail aan wat u gevonden heeft, maar stuur nog niets op. Wij nemen contact met u op om af te spreken hoe en wanneer wij uw foto's e.d. bij u ophalen om te digitaliseren. Het e-mailadres is: koos.vander.klugt@ziggo.nl

Bij dit bericht staat één van de oudste voetbalfoto's die er zijn. Het is een foto uit 1920 van het elftal van Concordia. Op de middelste rij in het midden staat de heer J. Smit. Bijzonder is dat hij in 1995 bij het 75-jarig bestaan van Concordia nog leefde en hij nog meegewerkt heeft aan het jubileumboek.