• 100 jaar voetbal in Hillegom

   

   

  100 jaar voetbal in Hillegom

  In 2020 wordt er 100 jaar voetbal gespeeld in Hillegom in georganiseerd verband. Doordat de vrije zaterdagmiddag werd ingevoerd, kwam er ruimte om te gaan sporten. Zo ook in Hillegom. Concordia en VV Hillegom werden beiden in datzelfde jaar opgericht. Aangezien Concordia en VV Hillegom in 2012 zijn gefuseerd tot SV Hillegom zou je dus ook kunnen stellen dat SV Hillegom volgend jaar 100 jaar jong wordt. Als bestuur willen wij dit feit niet zomaar geruisloos voorbij laten gaan.

   

  Achter de schermen is enkele maanden geleden een commissie opgericht (100 jaar voetbal in Hillegom), die al druk bezig is om er een onvergetelijk jubileumjaar van te gaan maken. Het is de bedoeling om het hele jaar door hier zichtbaar aandacht aan te gaan besteden. Allerlei activiteiten die normaal al plaatsvinden door het jaar heen zullen opgepimpt gaan worden.

  Hou de website en Facebook in de gaten voor alle extra informatie van de activiteiten!

  Onderaan deze pagina vind u een overzicht van de jaarlijkse activiteiten en de extra activiteiten die worden toegevoegd voor het 100 jarig bestaan. Mocht u vragen of suggesties hebben neem dan contact op met:

  Leonie Rodewijk
  Jacqueline van den Assem
  Kim Rodewijk
  Sven van Lierop
  Han van ’t Hof 
  Joop Frederiks
  René Stroombergen
  Daan Verbruggen