• UPDATE Inschrijven voor het grote weekend kamp moet nu digitaal!!

  22 mrt 2020 Beheerder
 • Zoals jullie vast en zeker ten gehoren is gekomen, is onze club tot tenminste 6 april gesloten. Dit betekent dat wij geen mogelijkheid hebben om in de kantine in te schrijven. Daarom hebben wij het inschrijfformulier digitaal gemaakt zodat jullie via de email in kunnen schrijven. 
   
  Wij verzoeken eenieder om dit voor 10 april in orde te maken zodat wij tijdig de balans op kunnen maken. De rest van de informatie staat op het inschrijfformulier. 
   
  Mochten er nog vragen resteren, kunt u contact opnemen met jeugdkamp.svh@gmail.com of een belletje, smsje of appje sturen naar een van de commissieleden die aan de onderkant van het inschrijfformulier worden genoemd.
   Klik op de link voor het inschrijfformulier: 

   

  Weekend kamp
  Het weekend kamp is voor alle kinderen die voetballen in de J-O10 t/m de J-O17 en alle meiden t/m de M-O17.

  Het kamp vindt plaats van 19 t/m 21 juni 2020, vertrek vrijdag is rond 17:30 uur vanaf de Zanderij, en terugkomst zondag zal rond de klok van 19:30 uur zijn. 

  Vorig jaar hadden wij wat last van de "eiken-processie-rups". De eigenaar van de accommodatie heeft inmiddels de nodige maatregelen getroffen. Zo zijn er o.a. vogelkastjes geplaatst waarin koolmezen nestelen en deze koolmezen doen zich tegoed aan de eiken-processie-rups, zodat wij van deze harige rupsen geen last zullen hebben.

  Ook voor dit kamp geldt: beperkt plaats, dus schrijf je zo snel mogelijk in, en uiterlijk 10 april 2020.

  Ten opzichte van vorig jaar is het kampgeld niet gewijzigd en bedraagt € 85,00 Mocht het kamp i.v.m. het coronavirus niet doorgaan, dan wordt het kampgeld aan u terugbetaald!

  Voor meer informatie over de kampen kun(t) je/u terecht bij één van de leden van de kampcommissie, bestaande uit 

   

  • Sander van der Linden 0629555177

  • Nigel Mens 0648000325

  • Nick Duwel 0611334332

  • Patrick Mesman 0624176288

  Of stuur ons een e-mail op: jeugdkamp.svh@gmail.com

  Wij hebben er alvast heel erg veel zin in, wij hopen jullie ook en we zien jullie inschrijvingen heel graag tegemoet.

   

  Ffies slapen
  De kinderen die voetballen in de J-O8 en J-O9 slapen in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 juli 2020 op de club. Hieromheen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. De prijs voor het ffies slapen is €10,- per kind. Let op: dit bedrag dient direct bij de inschrijving contant voldaan te worden. Zodra we weer mogen voetballen, kunt u ook inschrijven voor Ffies slapen

  Er is beperkt plaats dus wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol!