• De KNVB heeft, vanwege het Coronavirus, tot en met eind maart alle wedstrijden in het betaalde voetbal en het amateurvoetbal afgelast.
    Het maken van het tweede deel van de teamfoto's is voorlopig uitgesteld. De teams die nog op de foto moeten kunnen erop rekenen dat het alsnog gaat gebeuren. Reken maar op begin april.

In 2020 wordt het jubileum "100 jaaar voetbal in Hillegom" gevierd. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt er ook een jubileumboek over deze eeuw voetbal geschreven. In dit meer dan 200 pagina's dikke boek wordt de complete geschiedenis van het voetballen in Hillegom opgenomen en zullen er naast interviews en verhalen ook tientallen foto's in het boek worden geplaatst.
    Om het boek helemaal compleet te maken wordt er van alle voetbalteams een foto gemaakt en die foto komt in het boek. De bedoeling is om alle foto's in de weekends 7/8 en 14/15 maart te maken. Via onderstaande link kan iedereen zien wanneer zijn of haar voetbalteam aan de beurt is. Dit overzicht hebben wij vanmorgen aan bijna alle leiders en aanvoerders opgestuurd.

Wij hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met het aanvangstijdstip van jullie wedstrijd. De foto’s worden voor aanvang van de wedstrijd gemaakt. Alle haren zitten dan nog netjes en ook het wedstrijdtenue ziet er dan nog schoon uit. Het is dus de bedoeling dat alle teams in het officiële sv Hillegom-tenue op de foto gaan. Zoals het er nu naar uitziet zullen de foto’s in het clubhuis in het instructielokaal gemaakt worden.

Er is een aantal teams dat in beide weekenden uitspeelt, tw. JO8-3, MO13-1, Zondag 8, JO10-1, MO19-1 en zaterdag 2 . Deze teams zijn wel in het schema opgenomen, maar ruim voor vertrek naar de uitwedstrijd. Zij zullen zich dus in Hillegom moeten omkleden om ook in tenue op de foto te kunnen. H
    et kan zijn dat spelers niet op de foto willen of dat er ouders zijn die er bezwaar tegen hebben dat hun zoon of dochter op de foto gezet wordt en dat die foto gepubliceerd wordt. Zorg ervoor dat deze spelers dan ook niet op de foto gaat. Achteraf een speler wegpoetsen kan niet.

Hieronder plaatsen wij ook nog een korte uitleg over het portretrecht e.d.