• UPDATE! Annuleringen alle trainingen/wedstrijden.

28 nov 2021 Beheerder
  • Op grond van de huidige maatregelen, moet ons complex vanaf vandaag (zondag 28 november 2021) om 17.00 uur zijn verlaten.

Alle voetbaltrainingen voor zowel de jeugd als de senioren zijn daardoor komen te vervallen. Alleen op woensdagmiddag vanaf 15.30 uur tot 16.45 uur kan er eventueel door de jeugd worden getraind. Uiteraard moet de betreffende trainer wel beschikbaar zijn.

De wedstrijden van de handbal gaan gewoon door. Alleen de wedstrijden die om half 5 beginnen zijn afgelast. De handbaltrainingen|
    van de D-, E- en F-jeugd beginnen om 16:00 uur en gaan wel door. De avondtrainingen van de handbal zijn ook afgelast

Of de voor de komende weekenden vastgestelde wedstrijden nog worden gespeeld, is afhankelijk van de besluitvorming van de KNVB. Daarover volgt hopelijk binnenkort duidelijkheid.

Alle vastgestelde wedstrijden voor de zaalvoetbal zijn helaas ook geannuleerd.