• Beste leden en ouders,

Fijn dat we ondanks de nieuwe maatregelen kunnen blijven sporten ! Trainingen en wedstrijden kunnen dan ook gewoon doorgaan. We moeten ons daarbij wel aan de navolgende regels houden.

• Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts ? Blijf dan thuis ! Ook als iemand in jouw huishouden positief is getest op het coronavirus.

• De kantine is gesloten en het is niet toegestaan zelf consumpties, andere dan een flesje water of frisdrank, mee te nemen en op het complex te nuttigen;

• Kom omgekleed naar de club en douche thuis !

• Kom niet eerder dan 10 minuten voor jouw training of wedstrijd naar de club;

• Training of wedstrijd afgelopen? Verlaat dan direct na afloop het sportcomplex !

• Zowel tijdens de training als bij wedstrijden is het voor ouders en andere toeschouwers niet toegestaan op het sportcomplex aanwezig te zijn.

Laten we met elkaar deze regels nakomen en er zo voor te zorgen, dat deze 3 weken ook daadwerkelijk 3 weken blijven en de beperkingen weer snel kunnen worden opgeheven!

Houd voor verdere informatie de Website en Facebook in de gaten.

Namens het bestuur,

Jaap van der Post