• Verschijningsdatum boek "100 jaar voetbal in Hillegom" verschoven en nieuws over de teamfoto's

  27 jun 2020 Beheerder
 • Zoals wij al eerder via deze website en Haarlems Dagblad lieten weten is de verschijningsdatum van het boek  100 JAAR VOETBAL IN HILLEGOM"  en zoal het er nu naar uitziet zal de prsentatie in november plaatsvinden. 

  In dit boek met meer dan 200 pagina’s is de complete geschiedenis opgenomen van de vier voetbalverenigingen: VV Hillegom, Hillinen, Concordia en S.I.Z.O. Ook in het boek interviews met personen die belangrijk zijn geweest in het Hillegomse voetbal in het verleden, en ook met personen uit het hedendaagse voetbal. In het boek zijn ook tientallen oude en nieuwe foto’s opgenomen en worden ook foto’s van alle voetbalteams, die in 2020 actief zijn, geplaatst. 

  DE TEAMFOTO'S GAAN WE OPNIEUW MAKEN.
  In het eerste weekend van maart 2020 hebben wij plm. de helft van de voetbalteams op de foto gezet. Daarna moesten alle activiteiten gestopt worden en moest de tweede helft van de teams nog gefotografeerd worden. Het boek verschijnt in november en zijn vooral de jeugdteams totaal anders van samenstelling.
  Wij gaan daarom in september, als de competitie weer van start gaat, alle teams weer op de foto zetten met uitzondering van de legends, trimmers en een aantal seniorenteams. Met deze teams nemen wij t.z.t. contact op. 
  Het is praktisch onmogelijk om over een paar maanden teamfoto's te maken van de teams in de samenstelling van maart 2020. Daarom maken we in ieder geval van alle jeugdteams en de seniorenteams, die we in maart 2020 nog niet voor de camera gehad hebben, een nieuwe teamfoto. Dat zal gaan gebeuren in de weekenden van 5,6,12 en 13 september 2020. Wij houden u op de hoogte!

  U KUNT NOG BESTELLEN

  Dit boek is een uniek document voor alle voetballiefhebbers uit Hillegom en wijde omgeving. 

  De prijs van dit boek bedraagt slechts € 10,00. Als u het boek voor 1 september bestelt wordt uw naam als koper van het boek in het boek vermeld. 

  Op deze website kunt u hieronder een bestelformulier met een éénmalige machtiging downloaden. Door middel van dit formulier kunt u een boek bestellen.

  Stuur het formulier per email terug naar: boek100jaarvoetbalhillegom@outlook.com

  of stop het in de brievenbus: Megaralaan 22, 2182 Hillegom. 

  Wilt u meer informatie? Vragen kunt u stellen via bovenstaand emailadres.

   

  https://www.svhillegom.nl/wp-content/uploads/Bestelformulier-boek-100-jaar-voetbal-in-Hillegom-1-9-2020.docx