• Communicatieplan SVH, versie 1.0 – januari 2019

Waarom is het voor SVH belangrijk om een communicatieplan te hebben?

Om leden en andere interne doelgroepen van SVH te informeren en te betrekken, zodat zij zich onderdeel voelen van de vereniging.

Als leden zich verbonden voelen met de vereniging, zullen zij:

• zich geïnformeerd en betrokken voelen

• zich sneller inzetten voor de vereniging, wat zal leiden tot een hoger aantal (potentiële) vrijwilligers

• sneller handelen conform het belang en beleid van de vereniging

• sneller een bijdrage leveren aan een goed verenigingsklimaat, zoals beschreven in het Statuut normen & waarden

Daarnaast is het belangrijk om doelgroepen buiten SVH te informeren en betrekken, zodat zij weten wat er binnen de vereniging speelt en het positieve imago van SVH behouden blijft en verder verbetert.

Doelgroepen binnen de vereniging

Wie

Spelende leden (volwassenen)

Volwassen leden die bij SVH spelen en geen nevenactiviteiten uitvoeren