• Ben je 18 jaar of ouder? Dan is vanaf zaterdag 6 november 2021 een Coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht voor de amateursport.

Mensen van 18 jaar en ouder die op het complex gebruik willen maken van de kleedkamers, het toilet, het terras of de kantine, zijn dan ook verplicht een Coronatoegangsbewijs bij zich te hebben. Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, zoals trainers, coaches, leiders, barmedewerkers, bestuursleden.

Controle van het Coronatoegangsbewijs zal bij de ingang van het clubgebouw plaatsvinden door beambten van Flexteam Security. Laten we het elkaar, ook al ben je het niet eens met deze maatregelen, niet onnodig moeilijk maken en werk mee aan deze controle.

Namens S.V. Hillegom dank voor jullie medewerking!