• Nu de overheid de Corona-maatregelen op 13 november 2021 verder heeft aangescherpt, onderstaand een overzicht van de nu geldende regels op ons sportcomplex.

• er is geen publiek bij trainingen en wedstrijden toegestaan. Ook niet vanaf het terras bij het hoofdveld.

• ouders van jonge kinderen kunnen zo nodig de kinderen begeleiden tot aan het veld en worden verzocht daarna het sportcomplex te verlaten en zo nodig na afloop hun kind weer op te halen.

• mensen van 18 jaar en ouder die op het complex gebruik maken van kleedkamers, toilet of kantine, zijn verplicht een Coronatoegangsbewijs bij zich te hebben. Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, zoals trainers, coaches, leiders, barmedewerkers, bestuursleden.

• de kantine is doordeweeks gesloten.

Laten we, ook al ben je het niet eens met deze maatregelen, het elkaar niet onnodig moeilijk maken en werk mee aan het nakomen van deze regels

Namens S.V. Hillegom dank voor jullie medewerking!