• Afgelopen zaterdag was de vierde en laatste dag van de actie Houdt Hillegom Schoon. Het was de beurt aan de spelers van de JO13 en zij haddn er zin in.

    De heer Willem Schniedewind was namens de Meerlanden aanwezig en gaf de nodige informatie aan de deelnemers. Na het uitreiken van hesjes, grijpertjes en een grote rol vuilniszakken vertrokken de groepen naar de verschillende locaties binnen de gemeente.

    De meisjes en jongens waren vooral verbaasd over de grote hoeveelheid rommel langs de weg. De vele vuilniszakken werden langs de kant gezet en opgehaald door de heer Schniedewind. De heer Schniedewind werd vanzelfsprekend ook nog bedankt voor zijn inzet tijdens deze actie.

    De meisjes en jongens kregen na het harde werken iets te drinken en als de kantine weer open is van SV HILLEGOM krijgen de kinderen nog een lekker patatje. Hillegom zal haar straatvuil voorlopig weer kwijt zijn dankzij SV HILLEGOM. Onderweg was er ook een grote groep die bij Chocolaterie Pierre nog even op de foto ging.