• SV Hillegom gaat verantwoord loten verkopen voor de Grote Clubactie

15 sep 2020 Beheerder
  • Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor een Beachvolleybalveld en trainingsmiddelen voor de handbal. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. https://youtu.be/pq3tUEAEasg

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.
    As. Woensdag 16 septemer zullen de lotenboekjes tijdens de training van de kinderen worden uitgedeeld door ons. Heeft uw kind geen boekje gekregen, bv door wisseling van team, dan kan hij of zij een boekje ophalen in het wedstrijd secretariaat. Iedereen mag loten verkopen, echter worden de boekjes tot en met JO12, MO15 en Handbal DEF uitgereikt. Alle vragen omtrent de grote clubactie kunt u stellen via het mail adres groteclubaktiesvhillegom@hotmail.com. Ik zal u dan zsm antwoorden.

Veel succes bij het verkopen van de loten allemaal!

Jacqueline van den Assem

Cynthia Borg