• Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie. S.V. Hillegom doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. In de week van 13 september worden de boekjes aan alle team uitgedeeld. Ons doel dit jaar is nieuw materiaal voor de trainingen. Vertel dit ook als je loten verkoopt.

Hoe werkt het?

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Ook kan met pen nog een lot worden gekocht. Bekijk de instructie op de achterzijde van deze brief.

TIP
    : Scan zelf ook je eigen QR-code en deel je eigen verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.

Nieuw: Gamification! Check online jouw lotenstand en verdien badges
    Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team, gewonnen badges en je ontvangt een e-mailnotificatie als je een lot verkoopt.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina
    :
    1. Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
    2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
    3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)

Verkoopboekje inleveren
    Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij Monique van den Bosch voor 18 oktober 2021.

Win gave prijzen

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Bekijk via jouw persoonlijke verkooppagina de winacties.

Heeft uw kind geen boekje gekregen, bv door wisseling van team, laat het mij dan weten via mailto:groteclubaktiesvhillegom@hotmail.com dan regel ik zo snel mogelijk een boekje. Alle vragen omtrent de grote clubactie kunt je stellen via het mail adres mailto:groteclubaktiesvhillegom@hotmail.com

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Monique van den Bosch