• Ter voorbereiding op de tweede helft van de competitie is de selectie afgelopen weekend op trainingskamp in het zonnige Valencia geweest.
    Het was zonder meer een geslaagd weekend en denk niet dat de spelers alleen maar met een cocktail aan het zwembad gelegen hebben, maar er was een vol programma samengesteld.
    Na aankomst op vrijdag werd er allereerst getraind en volgde er in de avonduren een training voor de hersenen in de vorm van een quiz. Zaterdag werden er gesprekken gevoerd met de spelers en 's avonds stond er een voetbalwedstrijd Valencia tegen Eibar op het programma. De wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor Valencia. Na deze wedstrijd gingen de mannen niet te laat naar bed, want op zondag moesten ze zelf aan de bak tegen Levante Albal FC. Het was geen eenvoudige tegenstander, maar de selectie is in vorm en wist deze wedstrijd met 6-3 te winnen.
    Op maandag was er een fietstocht door het fraaie oude gedeelte van Valencia en na deze etappe was het tijd om weer terug te vliegen naar Nederland.
    Tijdens het weekend werd duidelijk dat Marc Hogervorst, Niels van Veen, Joris van Dongen en Jeroen Dedel volgend seizoen weer voor sv Hillegom uitkomen.
    Na terugkomst in ons land was iedereen het erover eens dat het een zeer geslaagd trainingskamp was geweest.