• In deze bijzondere periode moeten veel mensen thuis werken, zitten studenten noodgedwongen thuis achter de laptop en ook de jonge scholieren hebben wekenlang digitaal les gehad. Het bewegen schiet er op die manier  wel eens in. Onze gemeente vindt het sporten ook belangrijk en stimuleert dat dan ook waar mogelijk.
    De jeugdcommissie is de laatste maanden actief bezig geweest de jeugdleden sportief bezig te houden en met succes. Alle trainingen gaan gewoon door en ook worden er onderlinge wedstrijden gespeeld.
    Voor de senioren ligt dat iets astiger. Zodra voor hen de coronamaatregelen wat soepeler worden, zullen zij naast het trainen ook onderling tegen elkaar gaan spelen.
    Deze activiteeiten zijn niet onopgemerkt aan de gemeente voorbij gegaan en stond er deze week in De Hillegommer bij de Gemeenteberichten een mooi verslag over de activiteiten van SV Hillegom.
    O, ja, de oplettende lezer zal bemerkt hebben dat de namen van Sandra en Yvonne verwisseld zijn.