•  Elk jaar organiseert de KNVB in samenwerking met Albert Heijn een groot schoolvoetbaltoernooi.
  Helaas is ook dit toernooi door de Corona-perikelen gesneuveld en heeft de KNVB een nieuw plan ontwikkeld waaraan alle
  kinderen van groep 5 tot en met groep 8 mee kunnen doen. Dit jaar staat het in het teken van het naderende EK en de KNVB stelt voor elke klas die meedoet een uitgebreid pakket met vlaggetjes, vanen, hesjes etc. beschikbaar. Je kan dus de hele klas in het Oranje versieren.

  Hieronder staat een uitgebreide uitleg van het verhaal.
  Laat de juf of meester van jouw klas dit lezen en vraag of zij de klas door middel van de link hieronder willen aanmelden.

  Wat is KNVB Schoolvoetbal ā€“ in de klas!?


  KNVB Schoolvoetbal ā€“ in de klas! is een alternatief en gratis schoolvoetbal aanbod, gericht op de groepen 5 t/m 8 van iedere basisschool! Samenwerken als gehele klas staat centraal, net zoals in een normaal schoolvoetbalteam.

  Iedere klas krijgt een aantal opdrachten, challenges en quizzen en kan daarmee hele toffe prijzen winnen! Deze opdrachten kosten niet teveel tijd en mogen binnen een langere periode in mei en juni uitgevoerd worden.

  De opdrachten hebben te maken met voetbal maar zijn ook heel leuk als je (nog) niks met voetbal hebt. Zo kun je bijvoorbeeld van alles leren over samenwerken, maar ook hoe jullie als klas je eigen tv-programma kunnen maken. En het leuke is, iedereen in de klas kan meedoen!

  Er zijn hele toffe prijzen te winnen, zoals een KNVB Voetbalfestival bij jou op school, een Schoolplein 14 van de Johan Cruijff Foundation op jouw schoolplein of een volledig verzorgde dag op de KNVB Campus in Zeist aan het einde van dit schooljaar!

  Hoe werkt KNVB Schoolvoetbal ā€“ in de klas!?


  Vanaf nu kunnen juffen en meesters hun eigen klas hier gratis aanmelden voor deelname. Ze ontvangen dan een bevestigingsmail en eind mei sturen we aan elke ingeschreven klas een deelnamepakket vol leuke gadgets per post en een e-mail, waarin we aangeven dat de opdrachten en challenges te downloaden zijn.

  Kort samengevat de stappen op een rij:

  • Klassen kunnen worden aangemeld voor deelname via onze actiesite

  • Opdrachten downloaden na mailing eind mei en deelnamepakket wordt opgestuurd

  • Opdrachten in de klas uitvoeren en resultaten uploaden tot en met 18 juni

  • Bekendmaking prijswinnaars en slotdag op de KNVB Campus op 30 juni

  Over een paar weken worden de opdrachten en de challenges bekend. Klassen kunnen hier een tof project van maken en laten zien hoe creatief zij met zā€™n allen kunnen zijn.

  Op woensdag 30 juni sluiten we KNVB Schoolvoetbal - in de klas! spetterend af op de KNVB Campus in Zeist en maken we alle prijswinnaars bekend.