• De laatste loodjes..... Doe mee aan de ballenactie en steun SV Hillegom

12 jun 2020 Beheerder
  • Een paar weken geleden zijn we gestart met deze Ballenactie en het doel was 200 ballen voor het volgend bij elkaar te krijgen. Dat is bijna gelukt

maar we zijn er nog niet!!

Het zijn echt de laatste loodjes. Als jij nog geen bal gedoneerd hebt, doe het dan nu. Met jouw ondersteuning gaan wij het aantal van 200 ballen wel halen.

Iedereen kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij sv Hillegom. Want als balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer! Inmiddels staat de teller op meer dan ballen. We zijn er nog niet, maar het gaat de goede kant op. Aarzel niet en doneer ook een hele, halve of kwartbal!

Doneer een bal

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

www.actielink.nl/svhillegom

Let op: Je hoeft geen hele bal te doneren. Je kunt ook een halve bal voor  € 12,00 of een kwart bal voor € 6,00 doneren. Kies daarvoor bij jouw donatie voor een kwart, halve, hele bal of meer ballen!

Bedankt voor jullie deelname!