• Ruim anderhalve week geleden zijn we gestart met de ballenactie. En we zijn tevreden, want we zijn nu over de helft van het aantal ballen wat wij voor het komend seizoen nodig hebben.

Maar we zijn er nog niet!!

We hebben voor volgend seizoen 200 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie.
    Iedereen die sv Hillegom een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij sv Hillegom. Want als balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer! Inmiddels staat de teller op meer dan ballen. We zijn er nog niet, maar het gaat de goede kant op. Aarzel niet en doneer ook een hele, halve of kwartbal!

Doneer een bal

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

www.actielink.nl/svhillegom

Let op: Je hoeft geen hele bal te doneren. Je kunt ook een halve bal voor  € 12,00 of een kwart bal voor € 6,00 doneren. Kies daarvoor bij jouw donatie voor een kwart, halve, hele bal of meer ballen!

Bedankt voor jullie deelname!