• Zaterdag 13 maart hebben de drie trainers van de seniorenselectie hun overeenkomst met SV Hillegom verlengd en de daarbij  behorende contracten getekend.

  Van links naar rechts op de foto:
  Ron Bouwman begint aan zijn 3e seizoen bij SV Hillegom als hoofdtrainer van de selectie. Zijn eerste twee seizoenen werden vanwege het coronavirus niet uitgespeeld, In zijn eerste seizoen waren we hard op weg naar het kampioenschap en in het tweede seizoen werd de competitie stilgelegd op het moment dat ons eerste in de 1e Klasse A op een 2e plaats stond.
  Ron Bouman is als hoofdtrainer is hij eerder actief geweest bij DEM Zaterdag,  VSV, FC Uitgeest en DEM zondag en als assistent trainer bij FC Lisse zaterdag. Als voetballer heeft hij op hoofdklasse- en eerste klasse niveau gespeeld bij DEM, FC Lisse zaterdag en Stormvogels. Ron woont in Beverwijk en is in het dagelijks leven werkzaam bij de Belastingdienst.

  Herman van Hoek is sinds 2018 de keeperstrainer en - co√∂rdinator van de keeperstrainingen bij SV Hillegom. Hij begint dus aan zijn vierde seizoen.  Herman van Hoek was eerder actief als keeperstrainer/co√∂rdinator bij AVV Swift en VV Monnickendam en als trainer/coach van het tweede elftal van DIOS.

  Simon van den Berg tekende bij als assistent-trainer van de selectie, Simon is behalve assistent van Ron Bouman ook Hoofd Jeugdopleiding van SV Hillegom. Tevens is hij hoofdtrainer van de JO17 en coach van de JO17-1,  en is hij lid van de Technische Jeugdcommissie.

  Wie de trainer van het tweede elftal wordt is nog niet bekend, maar zodra ook hij zijn contract getekend heeft melden wij dat hier op onze website.
  Wij wensen de trainers veel succes in het komende seizoen.