• Afgelopen zaterdag was het een drukte van jewelste op sportcomplex de Zanderij. En dat terwijl de competitie komende zaterdag pas hervat wordt.
   
  Onder de Hillegomse zon vond het JO23 toernooi plaats. Onze 23-1 mocht zich meten met een aantal sterke tegenstanders. Toeschouwers waren getuige van een bij vlagen hoog niveau. 
   
  Verderop werkten onze Hillegom legends hun wedstrijden af in de eindfase van deze mooie interne competitie. 
   
  En dan moesten de mooiste potjes nog beginnen. Zowel onze 17-1 als 19-1 mochten een fantastisch bekertoernooi bekronen met 2x een halve finale. Dat is gelukt! En hoe! Beide teams wisten hun wedstrijd te winnen en staan in de bekerfinale. Een sv Hillegom prestatie die nog nooit eerder is vertoond! 
   
  Hoofdtrainer Rick Oerlemans (17-1) met zijn hele team en hoofdtrainer Steven Harteveld (19-1) met zijn gehele team stevenen zo af op een prachtige seizoensafsluiting. Beide finales zijn 1 & 2 juni bij Legmeervogels te Uithoorn. Ongeacht het resultaat nu al een prestatie om TROTS op te zijn. 
   
  Er moest wat georganiseerd en intern afgestemd worden, maar dan heb je ook een heerlijke sv Hillegom dag! Complimenten voor alle betrokkenen.