• Op zondag 2 juni jl. organiseerde de evenementencommissie voor de jeugd een zeer geslaagd familiefeest. Het was een feest voor jeugd en ouders vol sport, spel en fungames.

Het aantal vrijwilligers, die betrokken waren bij de opbouw, bij de begeleiding van sport en spel, was groot. Als vereniging kunnen wij trots zijn dat bij de afsluiting van het seizoen zoveel vrijwilligers mee willen werken. Dit geldt natuurlijk ook voor de vrijwilligers achter de bar en bij de BBQ.

Het was de eerste keer dat S.V. Hillegom dit organiseerde en met succes want er deden ca. 400 mensen mee. De oma’s en opa’s niet meegerekend want zij waren benieuwd hoe de volgende generaties zich vermaakten met sport en spel met het idee dat het meedoen belangrijker is dan de prestaties, hoewel….

In de kantine en op het terras was er nog een 3e helft met eten en drinken,

Een deelnemer vroeg of dit niet meer per seizoen kon worden georganiseerd.
    Door dit succes zal er volgend jaar een 2e editie komen.
    De basis is gelegd en de organisatie staat open voor ideeën van de leden om het volgend jaar nog leuker te maken.