• Plus Tolenaar Supermarkt in Hillegom heeft op dit moment een geweldige actie ter ondersteuning van het Hillegomse verenigingsleven.
    Goed eten is goed voor de omgeving en daarom organiseren zij deze actie. Bij de boodschappen krijg je sponsorpunten en die punten kan je als klant sponsoren aan je eigen club. In ons geval dus SV Hillegom. Sponsoren is heel eenvoudig: ga naar plus.nl/sponsorpunten, zoek jouw club (SV Hillegom) op en doneer op die manier de punten. De actie loopt nog tot 13 november 2021, dus je hebt nog volop kans en gelegenheid om mee te doen.
    In onderstaand plaatje staat alles uitgebreid beschreven en wij roepen jullie op aan deze actie mee te doen. De clubs kunnen het geld van deze mooie actie goed gebruiken.