• Gezocht: verzorger/sportmasseur (m/v) eerste selectie m.i.v. seizoen 2021-2022

13 jun 2021 Beheerder
  • SV Hillegom is een bloeiende vereniging waar met veel plezier wordt gevoetbald en getraind door jong en oud, zowel door dames/meisjes als natuurlijk de mannen/jongens.
    Voor het seizoen 2021/2022 is s.v. Hillegom op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de selectie voor het begeleiden van wedstrijden van het tweede elftal op zondag en wedstrijden van onder de 23.
    Als verzorger maak je deel uit van de staf van s.v. Hillegom en werk je nauw samen met de trainers en het medisch team.  Lijkt het jou leuk om mee te draaien in het medisch van de selectie van s.v Hillegom???

Als verzorger verricht je de volgende taken:

• Verzorgen van de spelers tijdens wedstrijden.
      Het (preventief) behandelen van voetballers van de spelers bij blessures.
      Tapen en masseren.
      Verzorgingsmateriaal beheren en onderhouden.

s.v. Hillegom zoekt een verzorger die:

• Affiniteit heeft richting verzorging, sportmassage, fysiotherapie of i.d.
      Affiniteit heeft met voetbal
      Een enthousiaste instelling heeft
      Het leuk vindt om sociaal betrokken te zijn bij de selectie en vereniging van s.v. Hillegom
      Wedstrijden van het 2e elftal op zondag verzorgt en een aantal wedstrijden van onder de 23, doordeweeks (dinsdag/ woensdag avond)

Wat bieden wij:

• Meedraaien binnen een gezellige en ambitieuze voetbalclub
      Aparte ruimte voor de verzorging van spelers
      Een leuke en afwisselende bezigheid
      De mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van een selectie
      Vergoeding voor de werkzaamheden. (conform vrijwilligersbijdrage )

Kun jij je vinden in het bovenstaande profiel? Stuur dan een mailtje naar hillegom@fysioexpert.nl t.n.v. Marthin Huta Galung en Pim Spaargaren.