• Het jubileum van 100 jaar voetbal in Hillegom hebben we door corona niet de invulling kunnen geven die we voor ogen hadden. We zijn wel met een inhaalslag bezig, want wat in het vat zit verzuurd niet. Zo hebben we begin van het jaar alsnog de voetbalquiz gedaan. Laten we het daar dan bij? Zeker niet. Er ligt nog een fantastisch mooi feest in het vooruitzicht.
  Ondanks dat het jubileum 100 jaar voetbal in Hillegom al even achter ons ligt, hebben we vanuit de evenementencommissie samen met het bestuur besloten dat de vereniging een feest verdient. Op zaterdag 20 januarii 2024 organiseren we voor leden en partners een themafeest. Met het thema Glitter & Glamour maken we er onder het genot van een hapje en een drankje een gezellige avond van. 

  Wanneer: Zaterdag 20 januari 2024
  Tijd: 20.00 uur – 01.00 uur
  Waar: Clubhuis van s.v. Hillegom
  Voor wie: Leden van s.v. Hillegom met hun partners
  Thema: Gliter & Glamour
  Muziek: Marco DJ en zanger Dave van Schie
  Kosten: 10,- per persoon (inclusief 3 consumpties)

  Haal die glitterkleding, pruiken, zonnebrillen en foute outfits maar uit de kast en “dress to impress” . Voor degene die gekleed gaat in het meest originele outfit, ligt er een prijs klaar.
  De kaarten voor deze avond zijn per direct te verkrijgen bij leden van de evenementencommissie: Peter Dedel, Erik van Rijswijk, Ilona de Groot, Raymond van der Meij en Sven van Lierop.

  DIT MAG JE NIET MISSEN