• BELANGRIJK

Hieronder staat heel nauwkeurig uitgelegd hoe de Grote Club Actie georganiseerd is. Lees dat goed door!
    Afgelopen woensdag zijn de boekjes aan de teams uitgereikt. Niet alle teams waren aanwezig en dat waren de JO8-3, JO9-4, JO10-4, JO10-5 en de JO12-2.
    De leiders van deze teams kunnen zaterdag a.s. in het secretariaat de boekjes ophalen en uitdelen aan hun spelers.

------------

Het is bijna weer zover vanaf zaterdag 14 september as. kunnen de kinderen weer loten gaan verkopen . Zoals afgesproken komt de opbrengst van 2019 ook dit jaar nog ten goede aan het aan te leggen PANNAVELDJE i.s.m. de Vrienden van SV Hillegom. Zoals jullie kunnen zien is het veldje reeds in aanleg en zal deze zondag 22 september overgedragen worden aan de SV Hillegom. Informatie hierover volgt later.

SV Hillegom geeft de kinderen Euro 0,50  per verkocht lot.

De boekjes zullen woensdag 11 september tijdens de training van uw kind uitgereikt worden de volgende teams JO8 t/m JO12, de JO13-4 (is selectie JO12) de meisjes MO13-1 en de Handbal D, E, F-pupillen. Mocht er om wat voor reden dan ook iets niet goed gaan mail ons dan.

Bij het wedstrijdsecretariaat komt een ton te staan waar de jongens en meiden hun volle boekjes kunnen inleveren. Let U als ouder/verzorger er goed op dat de naam en IBAN nummer juist en duidelijk op de loten zijn ingevuld.

Bij het wedstrijdsecretariaat zijn ook weer nieuwe lotenboekjes te verkrijgen.

Voor de top 3 beste lotenverkopers wordt een prijs beschikbaar gesteld, alsmede het best verkopende team zal in het zonnetje worden gezet.

Via de website van de Grote Club Actie kunnen de kinderen inschrijven voor de Kids verkoopwedstrijd. www.clubactie.nl

Voor vragen of info over de Grote Club Actie kunt U mailen met groteclubaktiesvhillegom@hotmail.com

Jacqueline van den Assem & Cynthia Borg

Club coordinatoren Grote Club Actie