• Op 24 november jl heeft de burgemeester het eerste exemplaar van het Jubileumboek in ontvangst genomen. Vanaf dat moment kwam het boek in de verkoop en konden degene die het boek in de voorverkoop gekocht hadden, het boek in het clubhuis ophalen.

Heeft u in maart of september in het clubhuis een boek besteld en heeft u het boek nog niet opgehaald? . U heeft bij de reservering van het boek in het clubhuis een bewijs gekregen. Tegen inlevering van dat bewijs krijgt u een boek.
    Heeft u het boek digitaal besteld, dan heeft u een bevestiging met afhaalbewijs per e-mail ontvangen. Tegen inlevering of tonen van het afhaalbewijs krijgt u een exemplaar van het boek.

Heeft u geeen tijd gehad het boek op te halen? Neem dan contact op met de samenstellers om af te spreken waar en wanneer u het boek kunt ophalen. Stuur een email aan:  boek100jaarvoetbalhillegom@outlook.com