• Op donderdag 28 maart speelde ons G-team een trainingswedstrijd tegen de JO14-1.
    De beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd. Het spel golfde op en neer en het duurde
    dan ook niet lang totdat het G-team de score opende. De JO14-1 liet zich niet kennen en maakte snel de gelijkmaker.
    De score ging gelijk op en halverwege de wedstrijd was de stand 3-2 in het voordeel van het G-team.
    Na de rust liep het G-team snel uit naar een voorsprong van 6-2 en dat was ook het moment dat de JO14-1 zich herpakte
    en het G-team goed onder druk zette met als gevolg dat met nog 5 minuten spelen de stand 6-5 voor het G-team was.
    Nog één keer gaf het G-team alles op alles en konden zij de overwinning veilig stellen door nog een keer te scoren: 7-5.
    De voorsprong kwam niet meer in gevaar en toen de scheidsrechter voor de laatste keer floot was het feest voor het G-team,want zij hadden weer een overwinning behaald!

Spelers en trainers van de JO14-1 hartelijk bedankt voor de leuke wedstrijd.
    Trainers en leiders willen jullie met jullie team ook tegen het G-team spelen? Stuur dan een e-mail naar:
    koos.vander.klugt@ziggo.nl  Het G-team speelt op donderdagavond om 19.00 uur.

De foto is gemaakt door Ron Broers.