• Het Grote SV Hillegom Schoolvoetbal Toernooi. Lees hier alles wat je moet weten.

• Voor deze 2024 editie gaan op twee woensdagmiddagen de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs een Schoolvoetbal toernooi spelen. De teams kunnen spelen in een mix van meiden en/of jongens, je hoeft dus geen meidenteam of jongensteam te maken. Scholen bepalen zelf hoe de teams eruitzien.

Op woensdag 12 juni nemen de teams van de groepen 5 en 6 het tegen elkaar op. De eerste wedstrijd start om 14.00 dus zorg dat je samen met je team om 13.30 klaar staat op het veld voor een goede warming up!! Het toernooi duurt ongeveer tot 17.00. De teams spelen 6 tegen 6 en spelen volgens de KNVB-regels. Een team bestaat dus uit minimaal 6 spelers van meiden en/of jongens. Elk team wordt begeleid door een ouder vanuit de school.

Tip van de club: zorg voor 2 wissels in een team zodat iedereen genoeg speelt en rust.

Op woensdag 19 juni nemen de teams van de groepen 7 en 8 het tegen elkaar op. De eerste wedstrijd start om 14.00 dus zorg dat je samen met je team om 13.30 klaar staat op het veld voor een goede warming up!! Het toernooi duurt ongeveer tot 17.00. De teams spelen 8 tegen 8 en spelen volgens de KNVB-regels. Een team bestaat dus uit minimaal 8 spelers van meiden en/of jongens. Elk team wordt begeleid door een ouder vanuit de school.

Klik hier voor de links naar de regels van de KNVB: 6x6 en 8x8.

De winnaar van elk toernooi mag zich een jaar lang kampioen van Hillegom noemen en krijgt de wisselbeker mee naar school. Naast deze prijs worden er nog veel meer prijzen, zoals individuele prijzen, mooiste teamnaam, beste mascotte en een aanmoedigingsprijs weggegeven. Niemand gaat met lege handen naar huis, voor elke deelnemer is er een mooi aandenken.

Voor de groep 3 en 4 wordt vanaf de 2025 editie ook een toernooi georganiseerd. De kinderen zijn dit jaar uiteraard welkom om aan te moedigen en deel te nemen aan de Skill Games.

Download hier het inschrijfformulier en vul alles in.

Stuur het formulier naar mailto:schoolvoetbal@svhillegom.nl

Aanmelden kan tot 1 juni, rond 4 juni krijg je bericht van deelname met verdere informatie.

Voor vragen of opmerkingen, mail dan mailto:schoolvoetbal@svhillegom.nl

Tot 12 of 19 juni, wij hebben er nu al ontzettend veel zin in!