• Het eerste exemplaar van het jubileumboek is uitgereikt.(Filmpje) Vanaf 28 november kan het boek afgehaald worden en is het nog te koop!

26 nov 2020 Beheerder
  • Afgelopen dinsdag is het eerste exemplaar van het jubileumboek aan de burgemeester uitgereikt. Er was een flinke belangstelling van de pers aanwezig en Annemiek Cornelisse van AC-media maakte deze foto van de burgemeester en de samenstellers van het boek.
    Omroep Bollenstreek (BO) heeft een filmpje gemaakt en via onderstaande link kunt u het filmpje bekijken:

Met ingang van zaterdag 28 november kunnen de boeken afgehaald worden in het clubhuis van SV Hillegom.

Op zaterdag 28 november kunt u tussen 10.30 en 14.30 uur het boek ophalen. Op zondag 29 november kunt u tussen 11.00 en 13.00 uur terecht in het clubhuis om uw bestelde ophalen. Vergeet niet uw aankoopbewijs mee te nemen!
    Heeft u niet besteld dan kunt op bovengenoemde uren het boek kopen voor € 10.00

Het boek is ook te koop bij de Readshop in de Hoofdstraat en bij Frank Evers Vivant  in de Mariastraat. De prijs van het boek is bij deze winkels € 12,50.

De oplage van het boek is beperkt, dus wacht niet te lang met het kopen van het boek. Op=op!

Op de volgende twee data kunt u in het clubhuis het boek ook nog ophalen of kopen: donderdag 3 december van 19.00 tot 21.00 uur en op 5 december van 11.00 tot 13.00 uur