• In de spotlight: Roos & la Fleur loodgieters en installatiebedrijf in Hillegom

  “Het is onze bedoeling wat extra aandacht te besteden en iets meer te vertellen over het bedrijf en de sponsor” Wij trachten met een zekere regelmaat steeds weer een andere sponsor te kiezen, de volgorde is volkomen willekeurig.
  De eerste sponsor die wij in de spotlight zetten is:

  Roos & la Fleur loodgieters en installatiebedrijf in Hillegom

   

  Het in 2006 opgerichte Roos Installatie Techniek is eigendom van het ondernemers echtpaarRiejanne en Peter Roos en wordt bestiert vanuit hun woning aan de Meidoornstraat in Hillegom.
  Het bedrijf groeit snel, de huiskamer wordt te klein en zij besluiten te verhuizen naar een bedrijfspand aan de Satellietbaan 31 F.
  Aanvankelijk gespecialiseerd in elektriciteit maar door de vooruitgang in techniek en de combinatie met de, steeds meer op duurzaamheid gerichte, werkzaamheden raken loodgieters en elektro technische werkzaamheden steeds meer met elkaar verweven.

  Peter beheerst beide disciplines uitstekend en kan zich met recht specialist noemen.

  De in Monnickendam geboren Peter begint zijn loopbaan met een opleiding als elektricien maar voelt zich ook goed thuis in het uitgaansleven. Hij besluit het roer om te gooien en begint een eigen cafébedrijf wat hij 14 jaar runt.

  De in Amsterdam geboren en getogen echtgenote Riejanne heeft echter niets met het café en haar bezoekers dus doet Peter zijn café van de hand en pakt zijn oude beroep weer op, trekt bij Riejanne in en start zijn eigen installatie bedrijf.

  In 2019 nemen zij het bedrijf ‘La Fleur Installatietechniek’ over. Vanaf dat moment is de bedrijfsnaam

  Roos en La Fleur Loodgieters en Installatiebedrijf’

  Riejanne, die haar baan in de groentekraam op de markt opzegt, gaat de administratie voor het bedrijf verzorgen, daarnaast heeft Peter nog één vaste medewerker en wanneer nodig huurt hij extra personeel in.

  Sponsoren van de vereniging doet het bedrijf ook en zij hebben er in 2013 voor gekozen alle scheidsrechters die de wedstrijden leiden te voorzien van een nieuw tenue.

  Het respect en bewondering voor deze groep mensen die, ondanks de vele scheldkanonnades van gefrustreerde spelers of ouders van jeugdspelers toch gewoon de wedstrijden leiden, heeft tot deze keuze geleid. Veel mensen beseffen kennelijk niet dat er zonder scheidsrechter gewoon niet gevoetbald kan worden dus laten wij er zuinig op zijn en het respect tonen dat zij verdienen. 

  Achter deze link https://www.youtube.com/watch?v=7f2ipMDzbSU zit een filmpje waarin Peter laat zien hoe hij zijn zelf verbouwde huis heeft voorzien van de meest geavanceerde technieken. Met zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp is zijn woning geheel energie neutraal.