• Zondag 25 augustus 2019 afscheidswedstrijd Ronald Turenhout en Frank de Groot. Teamindeling All Stars is bekend!

25 aug 2019 Beheerder
  • Op zondag 25 augustus a.s. zou ons 1e als aanloop naar de competitie een oefenwedstrijd tegen ZSGO spelen en
    dit zou dan tevens de afscheidswedstrijd van Frank de Groot en Ronald Turenhout worden.
    ZSGO heeft zich voor deze wedstrijd afgemeld en nu speelt ons eerste de afscheidswedstrijd voor Frank en Ronald tegen een "All Star team". Het All Star Team is een elftal bestaande uit spelers waar Frank en Ronald in het verleden mee hebben samengespeeld. Deze wedstrijd is een unieke gelegenheid de beste spelers uit de laatste jaren nog eens met elkaar te zien voetballen. Frank en Ronald zullen elk een halve wedstrijd met het All Star Team meevoetballen.

Hieronder staan de teamindelingen van het team van Frank en Ronald vermeld. Elk team speelt een halve wedstrijd tegen de huidige selectie van sv Hillegom.

Team Frank de Groot

Martijn Lagendijk en Robert Steemers (ter Leede), Thijs de Jong en Vincent Ammerlaan (ex- Ter Leede), Pim en Peter Spaargaren, Jordy Mol, Bruns, Corneel Berg, Dennis Lei, Peter van Leeuwen, Nick van Staveren, Maurice v.d. Neut, Daan Ruigrok, Dannu v.d. Berg en Jeroen Dedel.

Team Ronald Turenhout

Sven Lubbe, Danny van de Berg, Onno Koordes, Jim Pijpers, Demis Funcke, Hanjo Koordes, Rogier Koordes, Mitchell v.d. Paard, Sven Plomp, Nick van Staveren, Barry de Jong, Peter Heij, Aijto Endema, Derk van Winsen, Mustafa Onderoglu, Marco Bouckaert. Coaches zijn Johan Schniedewind en Ramon Hogemann.

Alle reden dus om zondag 25 augustus naar ons Sportpark te komen en daar nog één keer voor Ronald en Frank te juichen. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur.