• De selectie voor het nieuwe seizoen is zo goed als rond. Onlangs heeft Jamil da Cruz zich aangemeld als nieuwe aanwinst voor de selectie. Hieronder stelt hij zich aan jullie voor:

Mijn naam is Jamil da Cruz. Ik ben 22 jaar en woon in Nieuw Vennep. Al sinds de jeugd speel ik bij FC VVC en speel ik al 4 jaar in het eerste. Vorig seizoen heeft SV Hillegom mij benaderd om bij hen te komen voetballen, maar helaas kon dat door de Corona perikelen niet doorgaan. Nu zijn we een jaar verder en heb ik de keus gemaakt om de stap te zetten naar jullie mooie club.
    Ik hoop hier het eerste te versterken en mijzelf ook verder te ontwikkelen om een nog betere voetballer te worden. Ik voel mij het prettigst op de flanken als aanvaller. Met mijn snelheid laat ik veel tegenstanders achter mij en zoek zo een weg naar een goal/assist.

Tot zover Jamil. Wij wensen hem heel veel sportief succes bij onze club.