• Jonger Oranje Talentendag Meisjes met Telstar Vrouwen bij SV Hillegom

20 feb 2021 Beheerder
  • Op zondag 7 maart vindt weer een Jonger Oranje Talentendag Meisjes plaats bij SV Hillegom! Ben je tussen de 7 en 14 jaar? Meld je dan aan voor deze fantastische voetbaldag. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes zijn óók scouts en speelsters aanwezig van Telstar Vrouwen!

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes speel je lekker veel korte partijtjes in een 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootjes waarbij je bekeken en beoordeeld wordt door scouts en speelsters van Telstar Vrouwen. De keepsters krijgen een professionele clinic en leren alle kneepjes van het keepersvak. Je krijgt dé kans om jouw voetbaldroom waar te maken: gescout worden door een profclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De scouts en speelsters selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes de beste speelsters en keepsters voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Bollenstreek’. Als je het schopt tot deze selectie word je uitgenodigd om mee te doen aan de Jonger Oranje Finals. Daar worden de officiële Jonger Oranje meidenteams geselecteerd door Telstar Vrouwen, ADO Vrouwen en Excelsior Vrouwen, de partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams krijgen een heel leuk vervolgtraject. Een unieke ervaring!

De Jonger Oranje Talentendag Meisjes is voor speelsters en keepsters uit de geboortejaren 2007 t/m 2013. Aanwezig is vanaf 9.30 uur, aanvang 10.00 uur en rond 12.30 uur is het afgelopen. Deelname kost slechts €26,95, inclusief persoonlijk certificaat en PANNA! magazine.

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl/inschrijven