• De afgelopen vier zaterdagen heeft de jeugd van SV Hillegom het dorp weer verlost van haar straatvuil. Het is een bijzonder jaar want het was de 25 ste keer dat de jeugd van SV Hillegom hebben meegewerkt aan actie HILLEGOM SCHOON.

    We zijn in 1998 gestart met twee zaterdagen voor de jeugd van SV Concordia en twee zaterdagen voor de jeugd van VV Hillegom. Na de fusie zijn we met de Gemeente Hillegom en De Meerlanden overeengekomen dat we vier zaterdagen op pad gaan.
    Onder begeleiding van Willem Schniedewind hebben in totaal  ca. 100 jongens en meisjes al het vuil in de diverse wijken van Hillegom opgeruimd. Na wat informatie te hebben gekregen kon de schoonmaakklus beginnen. Na het uitreiken van hesjes, grijpertjes en een grote rol vuilniszakken vertrokken de groepen naar de verschillende locaties. De meisjes en jongens waren vooral verbaasd over de grote hoeveelheid rommel langs de weg. De vele vuilniszakken werden langs de kant gezet en opgehaald door de heer Schniedewind. De meisjes en jongens kregen na het harde werken iets te drinken en te eten.