• Hoe het balletje kan rollen.
  Feit is dat Wesley van Vuren naar Rijnvogels vertrekt en de TC van Hillegom op zoek moest naar een nieuwe “6” , erg belangrijk in het spel dat Hillegom speelt.
  Ruben Beentjes,oud Hillegom speler van Hillegom en nu spelend voor BOL in de 4e divisie, neemt contact op met de mededeling, dat hij een medespeler heeft, die goed bij Hillegom past: Jurre van Lingen.
  Enfin Jurre bekeek een wedstrijd om de sfeer te proeven op de Zanderij, voerde gesprekken, trainde mee en speelt volgend seizoen bij Hillegom.
  En het “6” probleem is opgelost.
  Jurre van Lingen is 21 jaar woont in Alkmaar, studeert Social Work bij Hogeschool Inholland Alkmaar.
  Jurre heeft in de jeugd gespeeld bij Vrone en AZ en vanaf seizoen 2014-2015 bij AFC’34. Op 19 jarige leeftijd maakte hij de overstap naar BOL, de eerste 2 seizoenen spelend in de 1e klasse en het lopende seizoen in de 4e divisie. Hij is dit seizoen goed voor 18 basisplaatsen in de competitie en 4 in de beker. Hij maakte afgelopen zaterdag de belangrijke eerste goal in de wedstrijd BOL~Hollandia. Daarnaast speelt hij futsal bij Vrone.
  Jurre is enthousiast over de organisatie, de accommodatie en publieke belangstelling bij de sv Hillegom en kijkt uit naar het nieuwe seizoen. 
  Trainer Thijs Sluijter geeft aan erg blij te zijn met de komst van Jurre, de nieuwe “6”
   
  Bij de foto van Boudewijn van der Neut: Trainer Thijs Sluijter met Jurre van Lingen (rechtsop de foto)