• Met ingang van het komend seizoen 2022-2023 neemt SV Hillegom een nieuwe kledinglijn in gebruik.
    Daar horen een aantal regels en voorschriften bij. Hieronder plaatsen wij het complete kledingprotocol.

Kledingprotocol SV Hillegom

Datum: 5-7-2022

Kledingleverancier

Met ingang van 1 juli 2022 heeft SV Hillegom met Clubkledingwinkel.nl uit Hoofddorp een 6-jarig contract gesloten voor de levering van sportkleding van het merk JAKO. Hierdoor heeft Clubkledingwinkel.nl het exclusieve recht voor het leveren van wedstrijdkleding en alle andere (trainings)kleding voorzien van het clublogo van SV Hillegom. Alle kleding is exclusief te verkrijgen via de webshop van Clubkledingwinkel.nl.

Sponsorkleding

Ook sponsorkleding (alle kleding voorzien van sponsoruitingen) dient bij Clubkledingwinkel.nl besteld te worden. De kleding kan uitsluitend besteld worden na goedkeuring van de sponsorcommissie. In overleg met de kledingcommissie hebben zij verschillende items samengesteld die passen in de gekozen kledinglijn van SV Hillegom.

Het is niet toegestaan sponsorkleding te dragen die niet van het merk JAKO is en niet bij Clubkledingwinkel.nl is aangeschaft. Hierop zal vanuit SV Hillegom toegezien worden.

Wedstrijdtenue

Het officiële wedstrijdtenue bestaat uit een wit shirt, blauwe broek en blauwe kousen.

Het keeperstenue (shirt, short en kousen) is zwart.

Kledingvoorschriften

Selectiespelers

Alle selectiespelers (senioren m/v en jeugdleden) van zowel voetbal als handbal zijn verplicht om tijdens wedstrijden (competitie, beker, vriendschappelijk) het officiële wedstrijdtenue (shirt, short en kousen) van SV Hillegom te dragen.

Elk team dat een sponsor heeft, ontvangt bij aanvang een tas met daarin (gesponsorde) wedstrijdshirts in bruikleen. Aan het eind van het seizoen moet de tas met alle shirts weer ingeleverd worden. Als er shirts ontbreken, zal SV Hillegom de kosten hiervoor in rekening brengen bij het team.

Short en kousen worden eenmalig (seizoen 22/23) aan alle leden geschonken.

Selectiespelers zijn verplicht om te trainen in het voorgeschreven trainingstenue van SV Hillegom. Deze kleding is alleen verkrijgbaar via de webshop van Clubkledingwinkel.nl.

Het aan te schaffen kledingpakket bestaat uit:

1x ziptop

1x trainingsbroek

1x t-shirt

1x trainingsshort

1x kousen

1x tas

Spelers van de zondag 1 en 2 selectie.

Spelers van de zondag 1 en 2 selectie ontvangen voor aanvang van het seizoen een compleet kledingpakket bestaande uit een trainingsset, presentatiepak en wedstrijdpak. Voor ontvangst van dit pakket dient getekend te worden. Na afloop van het seizoen dient dit kledingpakket schoon ingeleverd te worden. Bij vermissing of constatering van oneigenlijk gebruik kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Ook ontvangen de selectiespelers per seizoen een paar witte en een paar blauwe kousen. Deze hoeven aan het eind van het seizoen niet ingeleverd te worden. Als men meer kousen wil hebben, is dit voor eigen rekening.

Niet-selectiespelers

Alle niet-selectiespelers (senioren m/v en jeugdleden) van voetbal en handbal zijn verplicht om tijdens wedstrijden (competitie, beker, vriendschappelijk) het officiële wedstrijdtenue (shirt, short en kousen) van SV Hillegom te dragen. Alle leden die voor 1 juni 2022 lid waren, ontvangen voor aanvang van het seizoen 22/23 eenmalig een compleet wedstrijdtenue. Deze kleding is aan te schaffen via de website van Clubkledingwinkel.nl.

Het wordt niet-selectiespelers ten zeerste geadviseerd om te trainen in de officiële trainingsoutfit, maar dit is niet verplicht.

Trainers en coaches

Trainers en coaches ontvangen bij aanvang van het seizoen een coachjack. Hiervoor dient voor ontvangst getekend te worden. De jassen dienen na afloop van het seizoen schoon ingeleverd te worden. Bij vermissing of oneigenlijk gebruik kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Selectietrainers ontvangen bij aanvang van het seizoen een kledingpakket in bruikleen. Voor ontvangst van dit pakket dient getekend te worden. Na afloop van het seizoen dient dit pakket weer schoon ingeleverd te worden. Bij vermissing of oneigenlijk gebruik kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Het pakket bestaat uit:

1x trainingsbroek

1x trainingsvest

1x ziptop

Deze kleding dient voor een uniforme uitstraling tijdens wedstrijden en trainingen te worden gedragen