• Lid worden afd. voetbal

  Info en inschrijfformulier

  Wil jij gaan voetballen, dan is sv Hillegom de club voor jou! 

  Wij zijn een grote gezellige voetbalvereniging met grote ambities.

  Bij sv Hillegom kan je al vanaf 4 jaar (jongens en meisjes) gaan voetballen! Ben jij 4 t/m 6 jaar oud, dan voetbal je bij de mini's. Daarvoor hoef je je niet vooraf aan te melden. Op zaterdagmorgen om 9.30 uur kan je naar het voetbalveld komen en meevoetballen. Het is helemaal vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. De oudste mini's van 6 jaar kunnen gaan voetballen in de Linnaeushofcompetitie.
  Aan deze competitie zijn wel geringe kosten verbonden. Al uw vragen hierover kunt u stellen aan de trainers van de mini's en dus op zaterdagmorgen om 9.30 uur.

  Ben je ouder dan 6 en nog 19 jaar oud? Jongen of meisje? Dan kan je voetballen in één van onze jeugdteams. Er is altijd wel plaats binnen een team. Wil je prestatiegericht of lekker recreatief voetballen? Daar kunnen wij rekening meehouden. Bij sv Hillegom hebben wij een selectiebeleid waarbij wij rekening houden met de capaciteiten van de voetballer. Bij het aanmelden wordt er met jou contact opgenomen en kan je je wensen kenbaar maken.

  Ook senioren (mannen en vrouwen) kunnen bij onze club voetballen. Wij hebben het regulier voetbal voor senioren vanaf 19 jaar. Ook hier kan je de keuze maken tussen selectie- en recreatievoetbal. Geef dat bij het aanmelden op en wij gaan voor u op zoek naar het juiste team.

  Voor de 35+ voetballer organiseren wij elke 14 dagen op zaterdag de zgn. 7x7 Legendscompetitie. Dit is een onderlinge competitie op een half veld, met alleen thuiswedstrijden op een vast tijdstip nml. 15.00 uur. Informeer er eens naar.

  Bent u wat ouder? Bij s.v. Hillegom voetballen op zondagmorgen hebben wij een grote trimgroep voor de voetballer die geen wedstrijden wil spelen, maar gewoon een uurtje wil ballen.

  Ook hebben wij een grote zaalvoetbalafdeling. Speelt u liever binnen dan buiten? Dan is zaalvoetbal zeker iets voor u.

  s.v. Hillegom staat het hele jaar bol van de activiteiten en dat kunt u allemaal lezen op onze website.

  s.v. Hillegom is een zondagclub en valt in de KNVB regio West 1.

  De clubkleuren van vv Hillegom zijn:
  -          Wit shirt met blauwe accenten
  -          Blauwe broek
  -          Blauwe kousen met witte omslag

  De clubkleding is te verkrijgen via de club en de webshop op onze website.

  De contributie wordt per seizoen betaald en de hoogte hier van word bepaald door je leeftijd, zie hiervoor het overzicht verderop op deze web-site.

  Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
  Dus wanneer je halverwege het seizoen wilt stoppen met voetballen, dient toch voor het gehele seizoen betaald te worden. De contributie dient per automatische incasso betaald te worden. U wordt verzocht bijgaand inschrijf /machtigingsformulier in te vullen en dit in te leveren bij onze ledenadmintratie.

  De s.v. Hillegom website kun je raadplegen voor het wedstrijdprogamma, informatie, uitslagen, clubnieuws, afgelastingen, activiteiten en alle andere relevante informatie over onze vereniging.
  We hopen dat u zo toch al een aardige indruk hebt gekregen s.v. Hilegom en hopen dat u en/of zoon/dochter vele plezierige voetbaljaren mag beleven bij onze vereniging.

   Aanmelden kan door middel van onderstaand aanmeldingsformulier. Als de link niet werkt, stuur dan een email aan de ledenadministratie. Je krijgt dan een formulier toegestuurd. E-mail: koos.vander.klugt@ziggo.nl

   

  https://www.svhillegom.nl/wp-content/uploads/svhillegom/2019/09/Aanmeldingsformulier-voetbal-sv-Hillegom.docx