• Losse trainingsdoelen niet slepen, maar tillen! Laat de doelen op de juiste velden staan!

21 aug 2020 Beheerder
  • Vanaf maandag 17 augustus zijn de trainingen weer in volle gang.

Om goed te kunnen trainen staan op alle trainingsvelden voldoende doelen. Wij vragen u rekening te houden met het volgende:

De verrijdbare pupillendoelen behoren op veld 6 te staan. Deze doelen worden na afloop van de 6x6 wedstrijden vastgezet om te voorkomen dat ze op de verkeerde velden terechtkomen.
    Per veld zijn ruim voldoende 3x1m doelen beschikbaar. Op deze doelen staat het veldnummer en is het de bedoeling dat de doelen op dat veld blijven staan. Hetzelfde geld voor de losse pupillendoelen. Ook hiervan zijn voldoende doelen beschikbaar. Ook op deze doelen staat een veldnummer en moeten deze doelen blijven staan op dat desbetrffende veld. Als trainers een doel van een ander veld gebruiken moeten zij het doel na afloop van de training op het juiste veld terugzetten.

Het is absoluut noodzakelijk dat na afloop van de training de doelen aan de rand van het veld gezet worden. De gewone grasvelden en de kunstgrasvelden worden zeer regelmatig bewerkt en/of gemaaid en de medewerkers van Meerlanden kunnen hun werk niet goed doen als de doelen nog op het veld staan.

Ter voorkoming van schade aan de kunstgrasvelden, graag bij het verplaatsen van de losse doelen deze niet over het kunstgras te slepen, doch op te tillen. Met elkaar kunnen we er dan voor zorgen, dat de vereniging niet worden geconfronteerd met aanzienlijke reparatiekosten van de velden.

WIJ REKENEN OP DE MEDEWERKING VAN ALLE TRAINERS!