• Maik van Zanten stopt ermeee. Tijdens een onderzoek in het ziekehuis bleek dat zijj problemen met zijn knie ernstiger waren dan gedacht. Dat heeft Maik doen besluiten een punt te zetten achter zijn mooie voetbalcarrière.

  Gedurende zijn loopbaan bij o.a. Noordwijk en FC Lisse kreeg hij regelmatig te maken met blessures en was het jarenlang tobben met zijn knie. In een recent interview werd aan Maik gevraagd wat hij anders gedaan zou hebben in zijn voetballoopbaan. Het veelzeggend antwoord luidde: "Een ander dokter zoeken".

  In 2019 keerde Maik terug naar Hillegom om nog één keer kampioen met SV Hillegom te worden en dan zijn loopbaan af te sluiten. In het zelfde interview gaf Maik ook aan dat het terugkeren naar Hillegom voelde als weer thuiskome.
  Hoe anders liep dat laatste seizoen. De competitie werd stilgelegd en werd er geen enkel team kampioen. Wel promoveerde SV Hillegom naar de eerste klasse. Maik besloot toen nog een seizoen door te gaan, maar helaas schopte de vervelende blussure zijn plannen volledig in de war. 

  Wij bedanken Maik voor zijn inzet voor onze club en wensen hem alle sterkte toe en een goed herstel.

   

  (Foto: Dirk van de Reep) Bij de foto: Maik in actie tegen HVV in het seizoen 2019-2020