• Gezocht wedstrijd secretaris Junioren!

Met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019 zijn wij dringend op zoek naar een wedstrijdsecretaris Junioren JO14 t/m JO19.

De taken bestaan onder andere uit:

• Controleren en indien nodig aanpassen wedstrijd programma i.v.m. veld bezetting/beschikking
      • Aanspreekpunt van de  tegenstanders en scheidsrechters in de competitie
      • Het benaderen en aanstellen van scheidsrechters voor de competitie en oefenwedstrijden
      • Het eventueel wijzigen van een wedstrijd naar een ander tijdstip of datum, dit in overleg met leider/trainer eigen teams en tegenstanders
      • Aanvragen van snipperdagen bij de KNVB
    • Assisteren in planning veld- en kleedkamerindeling voor de zaterdag
    • Coördineren van oefen- en (beker)wedstrijden op speeldagen
    • Communiceren van afgelastingen naar betrokkenen
    • Onderhouden van contacten met de KNVB, collega-verenigingen en andere instanties betreffende (oefen)wedstrijden en scheidsrechterzaken
    • Inschrijven van teams op basis van de teamindelingen (1x per jaar)

Als wedstrijdsecretaris junioren werk je nauw samen met de wedstrijdsecretaris pupillen en senioren, en ben je lid van de jeugdcommissie, heb je affiniteit met voetbal en kun je goed organiseren.

Voor het uitvoeren van deze taak hoef je niet naar de club, dit kan gewoon thuis vanaf de bank, echter is het wel van belang dat op werkdagen even de mailbox wordt gecheckt. Voor contact met de leiders / trainers en scheidsrechters is het aan te raden als je af en toe op zaterdag even aanwezig bent om het een en ander even mondeling te bespreken.

Wil je hier meer over weten neem dan even contact op met Francis van Schaik of Diana van Anrooij of stuur een mail naar wed.secr.jeugd@svhillegom.nl

• Jeugdige trainers en -scheidsrechters BEDANKT!

Afgelopen zaterdag zijn alle jeugdige trainers en -scheidsrechters in het zonnetje gezet door het wedstrijdsecretariaat. We hebben circa 45 jeugdige trainers en -scheidsrechters welke zich week in week uit inzetten als vrijwilliger voor het begeleiden van een team of jeugdwedstrijden. Mede door deze grote groep vrijwilligers kunnen elke zaterdag weer alle wedstrijden gespeeld worden.

Onder het genot van een drankje en bitterballen werden ze allen bedankt en als blijk van waardering beloond met een waardebon. Een grote groep kon hem afgelopen zaterdag in ontvangst nemen en de overige krijgen hem thuis bezorgt.

We zijn zeer blij met deze groep vrijwilligers en zien uit naar weer een prettige samenwerking in het volgende seizoen. Als je ook een wedstrijd en/of team wil begeleiden kan je dit melden aan Francis en/of Diana. Of een email sturen aan wed.secr.jeugd@hotmail.com

• Vacature Grensrechter Vr1.

Het 1e Vrouwenteam van SV Hillegom komt uit in de 2e klasse (West 1) en staat momenteel in de top van de ranglijst. Vrouwen 1 heeft de ambitie om op afzienbare termijn te promoveren naar de 1e klasse. Onder de bezielende leiding van een gediplomeerd en ervaren trainer/coach wordt hard gewerkt om dat doel te bereiken.

Eén van de voorwaarden om optimaal te presteren is dat er sprake is van een goede sfeer en een ware teamspirit. Daarom wordt er door de staf veel aandacht besteed aan gezelligheid en social events. Zo gaat de Vrouwenselectie in de winterstop op trainingsweekend elders in het land, waarbij gezelligheid de boventoon voert. De Vrouwenselectie staat binnen de vereniging bekend om de wijze waarop ze hun eigen feestjes vieren.

Omdat de huidige assistent scheidsrechter van Vrouwen 1 stopt met vlaggen, is de technische staf op zoek naar een nieuwe assistent scheidsrechter Vrouwen 1 voor seizoen 2018-2019.

De assistent scheidsrechter maakt volledig deel uit van de begeleidingsstaf van de Vrouwenselectie en fungeert in die zin als “voelspriet” voor de technische staf.

Belangrijke kenmerken voor de assistent scheidsrechter zijn: kennis van de spelregels, standvastig, sociaal, ambitieus, communicatief, samenwerken, inlevend, humor en zelfstandigheid.

Heeft u interesse? Zou u deel uit willen maken van een ambitieus en gezellig team en willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Vrouwenselectie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator vrouwenvoetbal Christine Mens: 06-15202524 of johnmens@kpnmail.nl

• Kantine Vrijwilligers gezocht

SV Hillegom is erg blij met zijn vrijwilligers, maar versterking is natuurlijk altijd welkom !
    Altijd al iets willen doen voor onze prachtige vereniging?? Zou je een steentje willen bijdragen op het mooiste complex in de omstreken en heb je altijd al iets in horeca willen doen?

Dan zijn wij op zoek naar jou !!
    Wij zijn namelijk op zoek naar:
    - 2 dames ter aanvulling van een zaterdagmiddag team ( ± 1 x per 4 weken )
    - Nieuwe compete teams van ongeveer 6/8 personen ( ± 1 x per 4 weken )
    - Invallers; mensen die kunnen bijspringen als het nodig is.
    Voor vragen kun je mij altijd bellen of appen !
     Wendy 0611700929