• Het bestuur van sv Hillegom heeft in het beleidsplan haar missie verwoord en de kernwaarden Plezier, Prestatie & Trots gekozen als leidraad waarlangs we onze activiteiten vormgeven en met elkaar omgaan binnen onze mooie vereniging. 

  Ieder zichzelf respecterende vereniging heeft een vertrouwenscommissie, zo ook sv Hillegom. We zijn als bestuur dan ook trots jullie te kunnen melden dat onze vertrouwenscommissie vanaf heden uit 4 personen bestaat;

  -Cees Jongbloed

  -Diana Vermeere

  -Francis van Schaik

  -Nick van Assendelft

  De commissie is al gestart en hebben een goed beeld hoe zij kunnen bijdragen aan een veilig klimaat waar met plezier gesport kan worden.

  Diana en Francis stellen zich aan jullie voor en delen met ons hoe zij hun rol in de commissie zien en waar je ze kunt bereiken: 

   

  Ik ben Diana Vermeere en woon met mijn zoontje van nu 9 jaar in Hillegom. Mijn zoontje voetbalt met veel plezier bij SV Hillegom. Ik werk in de bedrijfscatering en ben tevens begeleider van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt (14 tot 28 jaar). Deze combi functie doe ik nu 10 jaar. In deze functie is heel duidelijk dat plezier, vertrouwen en een veilige maar ook uitdagende omgeving van belang is om zichzelf te kunnen leren kennen en te ontwikkelen. Dit is uiteraard niet alleen op werkgebied zo, maar ook op de voetbalclub heel belangrijk. 

  Als vertrouwenspersoon streef ik naar een veilige omgeving, waar iedereen zichzelf kan zijn en met plezier kan blijven voetballen. Indien je in aanraking komt met ongewenst gedrag (zoals pesterij, roddel, discriminatie, bedreiging of seksuele intimidatie) waar je over wilt praten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. 

  Ik ben elke maandag, woensdag en vrijdag op de club. Je kan me altijd aanspreken, bellen, mailen of een appje sturen! 

  Diana Vemeere

  06-52061408 

  vertrouwenspersoonsvhillegom@gmail.com

   

   

   

  Graag stel ik me langs deze weg even voor. Mijn naam is Francis van Schaik. Ik ben getrouwd en heb 2 jongens en woon in Hillegom. Ik ben al langere tijd actief als vrijwilliger bij sv Hillegom. Begonnen als coach van het team van mijn zoon en later als wedstrijdsecretaris, scheidsrechter coordinator en lid van de jeugdcommissie. Op dit moment ben ik aanspreekpunt voor het materiaal en regel ik de Pupil van de week.

  Ik vind het belangrijk dat er een vertrouwens commissie binnen de club actief is waar mensen terecht kunnen als er problemen zijn. Ons doel is dat iedereen binnen de vereniging kan sporten in een veilige en prettige omgeving.

  Indien je toch in aanraking bent gekomen met vervelend/ ongewenst gedrag ( denk bv aan pesten, intimidatie, bedreiging, discriminatie) kan je contact met mij opnemen.

  Op de site staan de contactgegevens van de vertrouwenscommissie. Ik ben persoonlijk regelmatig op de club aanwezig zodat je me ook persoonlijk kan aanspreken.

  Francis van Schaik

  defra@ziggo.nl

  T. 06-46893087