• Op 15 juni heeft Joy Broekhuizen zich voorgesteld als voorzitter van de communicatie commissie. Ze heeft in dit bericht een oproep gedaan voor hulp, heb je je nog niet gemeld, doe dat dan nog snel!

Naast dat we de communicatie commissie gaan inrichten, gaan we aankomend seizoen ook gebruik maken van een slimme online tool voor het matchen van vrijwilligers en taken, eerst gericht op de communicatie commissie. Deze online tool heet Taakie. Dit is speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen en Taakie vraagt je alleen voor taakies die bij je passen of leuk vindt.

Binnenkort krijgen al onze leden een mail van Taakie met het verzoek om een vrijwilligerstest in te vullen. Aan de hand van die test zien we waar je interesses liggen. Zo kunnen we tot een goede match komen voor een taak. Als er een match is, krijg je bericht via WhatsApp. We willen iedereen vragen de test in te vullen, zodat we zeker weten dat we je alleen benaderen voor een taak die je leuk vindt.

Taakie heeft een positieve insteek, is laagdrempelig en toch persoonlijk. Met 1 druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen! Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier we aan Taakie beleven, help jij mee?