• Ons G-team doet mee aan het CBV-toernooi en supporters mogen gratis met de bus mee!

  7 jul 2019 Beheerder
 • Op woensdag 31 juli 2019 doet ons G-team mee aan het Coaches Betaald Voetbal toernooi in Barendrecht. Tijdens het toernooi worden de teams gecoached door trainers uit het betaalde voetbal en worden de wedstrijden gefloten door scheidsrechters uit het betaalde voetbal.
  Ons G-team gaat voor de eerste keer meedoen en gaan met de spelersbus van sv Hillegom naar dit toernooi. Dat is toch geweldig!
  Maar de spelers moeten ook aangemoedigd worden en daarom zoeken wij supporters die met het team meegaan en gratis met de bus mee mogen.
  De vertrektijd is nog niet precies bekend, maar zal rond half acht liggen. Het toernooi is om 18.15 uur afgelopen, dus zijn  we rond half acht weer in Hillegom. Een hele dag, maar het zal vast een heel bijzondere dag worden, want nu heb je de kans de trainers uit het betaalde voetbal te ontmoeten en aan het werk te zien.
  Wil je ons team aanmoedigen en gratis met de bus mee? Stuur dan een e-mail aan koos.vander.klugt@ziggo.nl
  Hou er wel rekening mee dat je in Barendrecht zelf voor je natje en droogje moet zorgen.
  De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld en vol is wel vol. De supporters die zich al aangemeld hebben, hoeven dat niet meer te doen, want wij hebben hen al op de lijst staan.
  Het G-team hoopt dat de supporters van sv Hillegom er zin in hebben en zij met een volle bus richting Barendracht gaan.