• Woensdag 31 juli heeft ons G-team meegedaan aan het CBV (Coaches Betaald Voetbal) toernooi voor G-teams in Barendrecht. En met succes.
    In alle vroegte vertrok de spelersbus van sv Hillegom, bestuurd door vaste chauffeur Dirk Hasenoot, richting Barendrecht. SV Hillegom speelde tijdens het toernooi als AZ en speelden ook de kleding van AZ. De ploeg werd bovendien gecoached door trainers van AZ zoals Michel Vonk, Dennis Haar etc.
    Er werden 5 wedstrijden gespeeld o.a. tegen Ajax, Willem II, Cambuur, Almere City. Helaas konden wij geen wedstrijd winnen, maar het penaltyschieten ging AZ/sv Hillegom beter af. Ons team werd eerste in de poule en moesten daarna tegen FC Den Bosch een alles beslissende finale spelen. In de finale was Den Bosch toch wel te sterk en werden wij winnaar van de 2e prijs.
    Niemand minder dan bondscoach Ronald Koeman reikte de prijzen uit en natuurlijk gingen de spelers met hem op de foto.
    Voor ons G-team was het een topdag. Ze hebben niet alleen gevoetbald, maar ook laten zien dat zij wel van een feestje houden. Ze hebben gezongen en gedanst op de muziek van een lokale zanger.

Alle dank aan sv Hillegom voor het beschikbaar stellen van de bus, de chauffeur, onze coaches Thijs, Amir, Thomas en Koos.
    Natuurlijk de coaches van AZ bedanken wij hartelijk. Zij hebben het geweldig gedaan en enthousiast meegewerkt aan de topdag voor onze spelers.
    Op de foto boven het artikel staat de officiƫle elftalfoto met trainer Michel Vonk en de mascotte van ADO Den Haag.
    Op de foto's hieronder de aankondiging van de finale van FC Den Bosch tegen AZ en een foto van onze speler Reinout met Ronald Koeman.

Meer foto's staan op onze Facebookpagina.