• Voor de jeugdwedstrijden zijn we nu nog op zoek naar 1 Wedstrijdsecretaris. Het jeugdsecretariaat is verdeeld in de onderbouw JO8 t/m 11, de middenbouw JO12 t/m 15 en de bovenbouw JO16 t/m 19. De wedstrijdsecretaris middenbouw is Fabian Akerboom. Voor de onderbouw is sinds deze week Menno Lieverse aan de slag gegaan en zijn we nog op zoek naar een wedstrijdsecretaris voor de bovenbouw.

Voor de continuïteit van de jeugdwedstrijden is het belangrijk dat deze vacatures ingevuld worden op zeer korte termijn! Eerdere oproepen via de website en Facebook hebben helaas nog niet tot het gewenste resultaat geleid.

Als het niet lukt deze vacatures in te vullen, kunnen de wedstrijden van onze jeugd niet ingepland worden, dit mag toch niet gebeuren? We kunnen onze jeugd toch niet in de kou laten staan. Hierbij doen wij een oproep aan onze leden en ouders om je aan te melden, individueel of als duo, voor de rol van Wedstrijdsecretaris.

De taken bestaan onder andere uit:

• Coördineren van oefen- en (beker)wedstrijden

• Controleren en indien nodig aanpassen wedstrijd programma i.v.m. veld bezetting/beschikking

• Assisteren in planning veld- en kleedkamerindeling voor de zaterdag

• Communiceren van afgelastingen naar betrokkenen

• Onderhouden van contacten met de KNVB, collega-verenigingen en andere instanties betreffende (oefen)wedstrijden en scheidsrechterzaken

• Inschrijven van teams op basis van de teamindelingen (1x per jaar)

Als wedstrijdsecretaris werk je nauw samen met de andere jeugdsecretarissen, de jeugdscheidsrechter coördinatoren, de wedstrijdsecretaris senioren, ben je lid van de Jeugdcommissie en kun je goed organiseren.

Voor het uitvoeren van deze taak hoef je niet altijd naar de club, dit kan ook thuis vanaf de bank. Het is wel van belang dat op werkdagen de mailbox wordt gecheckt en behandeld. Voor contact met de leiders / trainers en scheidsrechters is het aan te raden om bij toerbeurt ook op zaterdag aanwezig te zijn.

Wil je hier meer over weten neem dan even contact op met Rob Stroombergen of stuur een mail naar robjolandastroombergen@gmail.com