• Paastoernooi was een groot succes. Dank aan alle vrijwilligers en deelnemers. Met fotoalbum.

 • Wat een ontzettend leuke en gezellige dag hebben we tijdens het paastoernooi met z'n allen beleefd! Het was, ondanks het weer, een hele feestelijke dag, waar iedereen, ouders, kinderen, coaches en alle hulp achter de schermen, met veel plezier aan zal terugdenken.
   
  Met scheidsrechters, barpersoneel, parkeerwachten en alle andere vrijwilligers hebben we deze paaszaterdag tot een groot succes weten te maken, en dat bleek ook wel: van heinde en verre kwamen de spelers van allerlei clubs om mee te doen aan óns toernooi! Een groot compliment voor iedereen die daar zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd! Ontzettend bedankt, zonder jullie inzet had dit toernooi niet zo'n groot feest kunnen worden.
   
  Uiteraard kunnen ook goede dingen altijd beter. Mocht je nog verbeterpunten hebben, dan kun je die altijd aan één van ons melden of ze sturen naar jeugd-toernooien@svhillegom.nl. Wij horen ze graag en proberen bij de organisatie van een volgend toernooi mee te nemen.
   
   
  Groeten,
  De Toernooicommissie
   
  Tijdens het toernooi zijn er veel foto's gemaakt. De foto's staan in een album en via de link kunnen julle de foto's bekijken.